Over Eurocept Homecare

We streven ernaar het leven van patiënten te veraangenamen door hoge kwaliteit zorg te leveren in de thuissituatie. Dat doen we door geneesmiddelen, medische technologie, verpleegkundige zorg en medische voeding te organiseren onder één dak. Kunnen we rekenen op jouw bijdrage aan deze unieke aanpak?

Eurocept_office_09_2023

Goed om te weten over werken bij Eurocept Homecare

Welke functies zijn er bij Eurocept Homecare?

Om de zorg bij de patiënt thuis te brengen, hebben we niet alleen een groot team verpleegkundigen en verzorgenden nodig. Ook talloze technici, logistiek medewerkers, administratieve krachten, managers en andere zorgprofessionals leveren dagelijks hun bijdrage om van onze zorgdiensten een succes te maken. Kortom, we hebben een heel breed scala aan functies waar voor bijna iedereen wel iets tussen zit. Bekijk al onze vacatures om te ontdekken of jij jouw expertise kunt inzetten voor Eurocept Homecare.

Wat vinden wij belangrijk?

Alle werkzaamheden, in welke functie dan ook, draaien uiteindelijk om het leveren van de best mogelijke patiëntgerichte zorg. Daarom vinden wij een klantgedreven instelling, denken in oplossingen en resultaatgerichtheid buitengewoon belangrijk. Als jij kunt aantonen dat jij deze competenties bezit mét hart voor de zorg in Nederland, zijn er voor jou veel mogelijkheden bij Eurocept Homecare.

Wat bieden wij jou?

Als wij kunnen rekenen op jou, kan jij rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Denk aan een marktconform salaris, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en vaak ook een contract met uitzicht op verlenging. Wat we met jou precies overeenkomen, is uiteraard afhankelijk van de functie en jouw kennis en ervaring.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we ontwikkelmogelijkheden zodat jij kan groeien in je werk en we hebben een heel team betrokken, gezellige collega’s klaarstaan om jouw werkdagen extra leuk te maken. Graag horen we wat jij nog meer belangrijk vindt voor plezier in je werk. Dan doen we ons best dat mogelijk te maken!


Meer weten over werken bij Eurocept Homecare?

Neem contact op met ons HRM team
Eurocept_office_08_2023